Hvordan vælger du det rigtige alarmsystem

Alarmsystem app

Skrevet af Michael Andersen den 13. Juni 2017

Dette gæstepost kommer til os fra Michael Andersen. Michael er samfundssikkerhedsekspert for SafeWise og har skrevet blogindlæg, der spænder fra offentlige websteder til livsstilsblade.

Ifølge FBI-statistikker var der mere end 1,5 millioner indbrud i 2016. Som hussejer kan dette være alarmerende – især for dem, der har familier. Der er flere foranstaltninger som folk kan tage for at holde deres hjem og familier sikre.

Nogle mennesker starter eller deltager i et nabo-samarbejde, men det betyder at man skal stole på at andre er flittige. Nogle mennesker bruger et præventivt sikkerheds-klistermærke for at skræmme indbrudstyvene, mens andre stoler påderes vagthund for at advare om et indbrud. Disse metoder kan hjælpe med at beskytte dit hjem, installation af et sikkerhedssystem er en af ​​de bedste metoder til at beskytte dit hjem og familie. Faktisk er boliger uden sikkerhedssystemer 300% mere tilbøjelige til at blive røvet end dem med et alarmsystem.

alarmsystemer beskytter familier

Der er utrolig mange indbrud hver eneste dag. Et sikkerhedssystem er svaret på at beskytte mange familier. Installation af et sikkerhedssystem kan give ekstra tryghed, selvom du aldrig har brug for noget af systemets funktioner.

Hvis nogen bryder ind, er sikkerhedskameraer og alarmer meget stærke afskrækkende. Mange tyve kører ved første alarmsignal. Hvis de ikke gør det, vil mange systemer automatisk ringe til politiet for dig, så du kan blive et sikkert sted, hvis du er hjemme, når en tyv bryder ind.

Nogle alarmsystemer kan integreres i hjemmeautomatisering, for ekstra sikkerhed.

Alarmsystem app

Når du integrerer dit sikkerhedssystem med et hjemmeautomatiseringssystem som Control4, kan det give et helt nyt sikkerhedsniveau – f.eks. Tænde eller slukke for lysdioder og låse døre eksternt ved hjælp af en app. Derudover kan dit smarte hjemmesystem sende en push-besked, der advarer dig øjeblikkeligt om, at nogen har fået adgang til dit hjem.

Det er endda muligt at udskifte et grimt panel med en smuk touch-skærm, der gør det muligt at tænde eller slukke dit sikkerhedssystem – eller endda få øjeblikkelig nødhjælp – direkte fra en touch-skærmen. Eller endda trykke på en “Afsted” -knap på et tastatur på vej ud, som indstiller alarmen, aktiverer kameraerne og låser alle døre.

Der er også andre fordele ved et alarmsystem

Et sikkerhedssystem kan advare dig, når nogen kommer ind eller forlader dit hus. Bortset fra tyve kan dette være en fantastisk funktion for dem med unge børn, der måske forsøger at åbne døre, når voksne ikke kigger.

Sikkerhedssystemer kan også give andre former for overvågning, som måler af kulilte. Hvert hjem skal have en kulilte måler, da denne giftige gas ikke kan ses, lugtes eller smages.

Et alarmssystem kan tilpasses til ethvert budget

Der er muligheder for en række budgetter, fra enkle alarmer på vinduer og døre til komplekse opsætninger med kameraer, 24 timers overvågning og endda oversvømmelsesdetektorer, så du skal nok kunne finde noget, som virker for dig. Overvej nøje hvilke funktioner din familie har brug for; For eksempel, hvis du ikke bor i et oversvømmet område, kan du sandsynligvis droppe oversvømmelsesdetektoren.

Når det er sagt, husk at et sikkerhedssystem kan være en god fordel for potentielle købere: nogle mennesker kan sætte pris på at have en, men ikke ønsker at gå igennem processen med at installere det selv. Du kan også spare en betydelig mængde på dine forsikringsomkostninger – op til 20% i nogle tilfælde. Dette kan hjælpe med at kompensere eller retfærdiggøre nogle af installations- og overvågningsomkostningerne.

Alarmsystem er en faktor i din families unikke behov

Hvis du har kæledyr, er der systemer designet til at reducere falske alarmer forårsaget af deres bevægelse. Hvis du har ældre familiemedlemmer, der bor hos dig, tilbyder mange virksomheder personlige sikkerhedsløsninger, som panikknapper, der kan tilkalde hjælp i tilfælde af et fald.

Og selv om sikkerhedssystemer generelt ikke bruger meget strøm, er der solbeskyttede muligheder for familier, der ønsker at minimere deres miljøpåvirkning.

Spørgsmål til sikkerhedsselskaber omkring alarmsystem

Gennemgå denne liste over spørgsmål med ethvert sikkerhedsselskab, du kontakter. Disse spørgsmål hjælper dig med at få alt, hvad du behøver, uden at blive ruineret.

Er der en kontrakt? Hvis ja, hvor lang tid er det?
Hvordan er retur retten på udstyret?
Hvor meget er installationsgebyret?
Hvad er involveret i installationen? Hvor lang tid vil det tage?
Hvilke særlige funktioner-lignende apps, fjernovervågning eller integration af hjemmeautomatisering er inkluderet eller tilgængelige for at tilføje?
Hvor længe har virksomheden været i erhvervslivet?
Hvordan ansætter firmaet sine medarbejdere?
Hvor er overvågningscentrene?
Hvor lang tid vil det tage at komme i kontakt med overvågningscentret i tilfælde af en nødsituation?
Hvad sker der, hvis jeg flytter?
Er andre kunder tilfredse?

Med al denne information lige ved hånden, bør du være i stand til at beslutte et sikkerhedssystem. Brug disse spørgsmål til at effektivisere købet af dit system og lette eventuelle bekymringer, du måske stadig har.